Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Η Έκλειψη του Σαββάτου “γεννά” επαναστάσεις παντού!

Πολιτική Αστρολογία: Η Έκλειψη του Σαββάτου “γεννά” επαναστάσεις παντού!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Έκλειψη, Έκλειψη Σελήνης, Ζώδια, Μέση Ανατολή, Πολιτική Αστρολογία, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου, Τουρκία, Τρομοκρατία,

Μια πολύ ισχυρή σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και είναι ορατή στην Αυστραλία, Αμερική, Ασία, Ειρηνικό Ωκεανό.

Αντίστοιχη έκλειψη είχε συμβεί το 1958, το 1977 και θα την ξαναζήσουμε το… 2036!

Το 1958 έφερε εκλογές στην Ελλάδα με νικητή τον Καραμανλή και άνοδο της ΕΔΑ, καταπέφτει στη Γη μετά την ολοκλήρωση της τροχιάς του το ρωσικό διαστημόπλοιο Σπούτνικ 1, επιβολή του νόμου 4.000 περί τεντιμποϊσμού.

Το 1977 σηματοδότησε μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα της γερμανικής οργάνωσης RAF (δολοφονεί τον πρόεδρο της Dresdner Bank Γιούργκεν Ποντο), πεθαίνει ο Μακάριος, επιστρέφει στην πολιτική ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύγκρουση 2 γιγαντιαίων Μπόινγκ στην Ισπανία, σεισμός 7,2 ρίχτερ στην Ρουμανία με 1.570 νεκρούς, εκλογές στην Ελλάδα με νίκη Καραμανλή αλλά και ραγδαία άνοδο του ΠΑΣΟΚ.

Η έκλειψη είναι ιδιαίτερα ισχυρή αφού ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και τον Πλούτωνα σε τετράγωνο, ενώ ταυτόχρονα ευθυγραμμίζεται με το τετράγωνο το οποίο είναι ακόμη εν ενεργεία.

Οι όψεις αυτές φέρνουν τον άνεμο της αλλαγής και της επανάστασης, τόσο της κοινωνίας όσο και της πνευματικής ζωής.

Η σκανδάλη έχει τραβηχτεί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αλλαγής χωρίς επιστροφή.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα φέρει είναι σε πολιτικό, κοινωνικό και θρησκευτικό επίπεδο.

Σηματοδοτεί την επανάσταση στους χώρους αυτούς και θα γίνει με ιδιαίτερη σφοδρότητα αφού μπορεί να συγκριθεί με έναν κυκλώνα που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του, κυρίως σε Ευρώπη και Αμερική.

Ταυτόχρονα είναι και η έκλειψη της αμφισβήτησης που όμως φέρνει προβλήματα υγείας και απόπειρες δολοφονιών ηγετών που βρίσκονται κάτω από αυτήν την επιρροή.

Σε αυτή την έκλειψη έχουμε όμως και μια σπάνια ευθυγράμμιση στον Κριό, φαινόμενο το οποίο έχει συμβεί 5 φορές μέσα στα τελευταία 2.000 χρόνια.

Ολόκληρες χώρες θα εξεγερθούν και θα επαναστατήσουν για ελευθερία ισότητα και δικαιοσύνη.

Ο άνεμος της αλλαγής φέρνει αναταράξεις στην οικονομία της Ευρώπης αλλά ταυτόχρονα και καίριο κτύπημα στην καρδιά του ΔΝΤ που θα οδηγήσουν σε εκρήξεις στο διατραπεζικό σύστημα.

Η προσπάθεια της ισορρόπησης της οικονομίας δίνει νέες συνεργασίες αλλά και την ίδρυση νέων διεθνών οικονομικών οργανισμών.

Η Αμερική θα ζήσει την πιο ταραχώδη εξτρεμιστική εποχή των τελευταίων χρόνων.

Είναι η αρχή μιας θυελλώδους επανάστασης απέναντι στον κοινωνικό αλλά και οικονομικό ρατσισμό.

Οι υδρογονάνθρακες, το πετρέλαιο και γενικά τα θέματα ενέργειας θα αποτελέσουν την αρχή μιας νέας εποχής στον χάρτη της Μεσογείου.

Η Μέση Ανατολή θα συνεχίσει να βρίσκεται αντιμέτωπη με εμφυλίους πολέμους αλλά και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Το καίριο κτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου αλλά και ο θάνατος βασιλικού προσώπου φέρνει τα πάνω κάτω στην οικονομία της Βρετανίας.

Το ματωμένο φεγγάρι είναι το φεγγάρι του ρατσισμού της πόλωσης και των σκανδάλων.

Είναι το φεγγάρι των μεγάλων διωγμών και τρομοκρατικών κτυπημάτων σε Σουηδία, Ολλανδία, Φιλανδία, Τουρκία και Μόσχα.

Θα ακολουθήσει ένα πολύ βαρύ καλοκαίρι με ξηρασία και έλλειψη τροφίμων αλλά και ακραίων καιρικών φαινομένων που θα εντείνουν τα προβλήματα στον Νότο.

Η Αραβική Άνοιξη επανέρχεται τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Ευρώπη

Η Ελλάδα οδηγείται σε εκλογές και σε καινούργιες πολιτικές συμμαχίες.

Οι αστρολογικές ανατροπές δείχνουν το τέλος της εποχής του Αντώνη Σαμαρά και στην ΝΔ εκλέγεται αρχηγός που δεν τον περιμένει κανείς τώρα.

Ίδρυση νέου κόμματος στην Ελλάδα αλλά και δύο μεγάλα σκάνδαλα βάζουν φωτιά στο πολιτικό σύστημα.

Σε προσωπικό επίπεδο η Σεληνιακή έκλειψη τονίζει την συναισθηματική αντίδραση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγκαλιάσουμε την αλλαγή που έρχεται.

Έχει ως στόχο να ελευθερώσει το μυαλό σε πνευματικό επίπεδο, αλλά και να σηματοδοτήσει νέες ανακαλύψεις στην τεχνολογία.

Θα επαναπροσδιορίσει την προσωπικότητά μας και την εικόνα μας κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

Σχετικά άρθρα