Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ερωτική συναστρία με έναν Ζυγό

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ερωτική συναστρία με έναν Ζυγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστρολογία, Ζυγός, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου,

Δείτε αναλυτικά πως είναι η ερωτική ζωή με τους Ζυγούς.

ΖΥΓΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Οι Ολύμπιοι Θεοί κυβερνούν
Είναι πολλά εκείνα που σας ενώνουν και άλλα τόσα εκείνα που σας χωρίζουν. Σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλο, αν και είναι πολύ πιθανό να τα τσουγκρίζετε μερικές φορές. Είστε και οι δύο πολύ παρορμητικοί και στα συναισθήματα και στις πράξεις και ξέρετε πώς να παίρνετε ότι σας ανήκει. Σεξουαλικά θα είστε καλά γιατί υπάρχει μεγάλη έλξη.

ΖΥΓΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Ταιριαστοί αταίριαστοι
Επιθυμείτε και οι δύο την ομορφιά και την τάξη τον πλούτο και την καλοπέραση. Αγαπάτε βέβαια και τον έρωτα και το καλό σεξ. Η σχέση σας έχει περιθώρια εξέλιξης , αλλά και πολλές δυσκολίες, όπως γίνεται με όλα τα ζώδια που έχουν τον ίδιο κυβερνήτη. Σεξουαλικά ή φλέγεστε μαζί σαν καμίνια σε χυτήρια μετάλλων ή μοιάζετε με σούπερ ψυδειοκαταψύκτη τελευταίας τεχνολογίας.

ΖΥΓΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Φύσηξε ο Μαΐστρος
«Φύσηξε ο Βαρδάρης», φύσηξε ο Μαΐστρος, φύσηξαν τα μελτέμια και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, αλλά εσάς καθόλου δεν σας ενδιαφέρει, αφού τα πάτε καλά μαζί και «πετάτε» στα σύννεφα, χωρίς καθόλου να νοιάζεστε για τις προβλέψεις της ΕΜΥ και του αστεροσκοπείου. Σεξουαλικά τα πάτε περίφημα και συνυπάρχετε αρμονικά είτε ως φίλοι, ως εραστές ή συνεργάτες ακόμα.

ΖΥΓΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάτι μας ενώνει, κάτι μας χωρίζει»
Έτσι κάπως θα νοιώσετε δίπλα σε έναν Καρκίνο. Είστε και οι δύο άνθρωποι παρορμητικοί και συναισθηματικοί, για αυτό από τη σχέση σας δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις. Η σεξουαλική έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας είναι μεγάλη, αλλά αυτό που ζητάτε από τον έρωτα είναι διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ – ΛΕΩΝ

Το όχι δεν βλάπτει
Είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ωραίο και έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να σας φαντάξει ένας Λέοντας. Σε κάθε σας έξοδο, σίγουρα θα περνάτε απαρατήρητοι, καθώς και οι δύο σας συνηθίζετε να στέκεστε με τις ώρες μπροστά στον καθρέπτη. Σεξουαλικά τα πάτε περίφημα και συχνά θα νοιώθετε ότι εκπληρώθηκαν όλα τα ερωτικά σας όνειρα.

ΖΥΓΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημίθεοι ξενέρωτοι
Τελικά πρέπει να κατασταλάξετε: σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν? Παρόλο που προτιμάτε τους πιο λαμπερούς παρτενέρ, τα όμορφα και καθαρά πρόσωπα των Παρθένων έχουν αυτό το «κάτι» που σας τεντώνει τις χορδές. Φροντίστε να μην κάνετε τα συνηθισμένα σας «νάζια» στον Παρθένο, γιατί θα σας πιάσουν από ο αυτί και θα σας βάλουν να κάθεστε στη γωνία.

ΖΥΓΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Είμαστε όμορφοι
Εδώ έχουμε το αιώνιο μυστήριο των όμοιων, που για μερικούς απωθούνται ενώ για άλλους έλκονται. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως «πλην + πλην κάνει συν». Είναι πολύ πιθανό να τσακώνονται δύο τέτοιοι άνθρωποι, για το ποιος θα κοιταχτεί πρώτος στον καθρέπτη. Σεξουαλικά ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα θα ξεχειλίζουν αλλά θα πρέπει να προσέξετε.

ΖΥΓΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φυσάτε δεν κρυώνω
Εσείς είστε σίγουρα από αυτούς που το προτιμούν «καυτό», προσέξτε όμως μην έρθει η στιγμή που θα το «φυσάτε και δεν θα κρυώνει»! Σας αρέσουν τα δύσκολα και εκτιμάτε τους δυναμικούς ανθρώπους. Αν μπλέξετε με έναν Σκορπιό, ξεχάστε τις φιλελεύθερες και ντελικάτες ιδέες περί ελευθερίας και αρμονικής συμβίωσης και ετοιμαστείτε να ζήσετε με έναν «γλυκό τύραννο».

ΖΥΓΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άγνωστος πόλεμος
Οι Τοξότες είναι άνθρωποι προικισμένοι συνήθως εξωτερικά, γεγονός στο οποίο συμβάλει η έντονη τάση τους να ασχολούνται με τα σπορ. Η ζωή μαζί τους είναι σε διαρκή κίνηση, αλλά οι τύποι αυτοί μπορούν να σας τραβήξουν μαζί τους ακόμη και σε ονειροβατικές περιπέτειες. Σεξουαλικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ και τώρα
Ίσως από την πλευρά σας βρείτε αυτή τη σχέση λίγο απογοητευτική καθώς έχετε ανάγκη από λόγια αγάπης και μεγάλη προσοχή. Ο Αιγόκερος είναι φαινομενικά ψυχρός και κλεισμένος στον εαυτό του. Αν ψάξετε βαθύτερα θα βρείτε τον τρυφερό συναισθηματικό εαυτό του. Αφήστε τον να σας γνωρίσει με τον δικό του τρόπο για να νοιώσει άνετα.

ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Άσπρα καράβια τα όνειρά σας».
Είναι βέβαια πιο τρελοί από εσάς και απείρως πιο ανεξάρτητοι, έχουν όμως την ίδια ανάγκη για ελευθερία, αρμονία και πνευματική ανταλλαγή. Ακούστε τη συμβουλή τους και δεν θα χάσετε! Μην το παρακάνετε όμως γιατί μπορεί να γίνετε ή παρανοϊκοί ή πραγματικοί μαζοχιστές.

ΖΥΓΟΣ – ΙΧΘΥΣ

Υποχώρησε και ετοιμάσου να επιτεθείς
Ο Ιχθύς θα σας γεμίζει περιποιήσεις και πάθος και θα είναι πάντα έτοιμος να ικανοποιήσει τις σωματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα σας πλημμυρίσει με τον ρομαντισμό του. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πάντα μεγάλη ανασφάλεια. Μην δίνετε σημασία στις σποραδικές απιστίες του, αντίθετα συζητήστε το μαζί του

Σχετικά άρθρα