ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρό παραλίγο γενικευμένο σωματικό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, σημειώθηκε στον χώρο των επισήμων (VIP) του «Telekom Center», λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Final Four της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η εστία της έντασης δημιουργήθηκε όταν ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, πλησίασε τον κ. Δημητριάδη.
Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε έντονη λεκτική αντιπαράθεση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.
Στη συνέχεια, στο επεισόδιο ενεπλάκη ο κ. Μαρινάκης, με αποτέλεσμα η κατάσταση να εκτραχυνθεί εκτός ελέγχου.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαρύτατες ύβρεις, ενώ κινήθηκαν απειλητικά ο ένας εναντίον του άλλου, ερχόμενοι σε χειροδικία.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και σχετικά ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της έντασης εκτοξεύθηκαν αντικείμενα -μεταξύ των οποίων ένα ποτήρι και ένα κασκόλ- προς την πλευρά του πρώην κυβερνητικού στελέχους.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτυπώθηκε και στην εξωτερική εμφάνιση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς από τη συμπλοκή σκίστηκε η λευκή μπλούζα που φορούσε αρχικά.


Ο κ. Μαρινάκης αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον ρουχισμό του, εμφανιζόμενος λίγο αργότερα στις κερκίδες με μαύρη ενδυμασία, προκειμένου να χαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας του.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στον χώρο των επισήμων, με την ασφάλεια του γηπέδου και τους παρισταμένους να παρεμβαίνουν για την εξομάλυνση της κατάστασης και την αποτροπή περαιτέρω κλιμάκωσης.
Δείτε βίντεο:
Μεγάλο Ρισπεκτ. 💦💦💦 https://t.co/9tUGpXf1Xd
— 𝐉𝐢𝐦𝐦𝐲 ☘︎ (@Real_JimmyGreen) May 24, 2026
😂😂😂😂😂#paobc #olympiacosbc pic.twitter.com/ls1Kg55OQA
— Den13☘️ (@Den13_1908) May 24, 2026
Τι νούμερο τσιμέντο φοράει ο Δημητριαδης;#paobc https://t.co/QS1cqiV283
— Ntel1998 (@Ntel1998) May 24, 2026






