ΙράνΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρή 19χρονη στο Αργοστόλι – Τρεις συλλήψεις

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρή 19χρονη στο Αργοστόλι – Τρεις συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργοστόλι, Αστυνομία, Κεφαλονιά, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά,

Μια 19χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Απριλίου στο Αργοστόλι, σε σημείο πλησίον της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφερε κακώσεις, ωστόσο, η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών μαζί με τους συλληφθέντες σε δωμάτιο ξενοδοχείου που είχε νοικιάσει στο νησί, όταν έχασε τις αισθήσεις της.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες φέρεται να τη μετέφεραν στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, όπου και εντοπίστηκε νεκρή.

Αρχικά η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων, στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες εμφανίστηκαν αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές, ενώ σε βιντεοληπτικό υλικό φέρονται να καταγράφονται μαζί με τη νεαρή γυναίκα λίγο πριν εκείνη εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις της.

Πρόκειται για έναν 26χρονο έναν 22χρονο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορία για έκθεση σε κίνδυνο.

Αργότερα την Τρίτη 14/04, οι αστυνομικές Αρχές στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς προχώρησαν στη σύλληψη και ενός 23χρονου, στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο της 19χρονης τα ξημερώματα.

Ο νεαρός προσήλθε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αργοστολίου, όπου και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ο 23χρονος φέρεται να συνόδευσε τους άλλους δύο εμπλεκόμενους στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου άφησαν την 19χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τρίτου νεαρού που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 14/04, πάντως, η άτυχη 19χρονη έπεσε αναίσθητη μετά από χρήση κοκαϊνης, ενώ ρίχνει όλη την ευθύνη για όσα έγιναν, αλλά και για το γεγονός ότι εγκατέλειψαν αβοήθητο το κορίτσι στους άλλους δύο, που είχαν νωρίτερα παραδοθεί στις αστυνομικές Αρχές, συνοδεία των δικηγόρων τους.

Στο σώμα της νεαρής δεν υπήρχαν εμφανή τραύματα, ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ενας από τους τρεις συλληφθέντες είχε απασχολήσει τις τοπικές αστυνομικές Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών στο νησί πριν από μερικούς μήνες, ενώ η Αστυνομία έχει ζητήσει, εκτός από τις έρευνες στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, να υποβληθούν και σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν κάνει χρήση ουσιών και τι ουσίες ήταν αυτές.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σχετικά άρθρα