Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Τραμπ απείλησε να σταματήσει την παροχή όπλων στην Ουκρανία, σε «αντίποινα» για τα Στενά του Ορμούζ

O Τραμπ απείλησε να σταματήσει την παροχή όπλων στην Ουκρανία, σε «αντίποινα» για τα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Περσικός Κόλπος, Στενά του Ορμούζ,

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να σταματήσει την προμήθεια όπλων για την Ουκρανία προκειμένου να πιέσει τους Ευρωπαίους συμμάχους να ενταχθούν σε έναν «συνασπισμό προθύμων» με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Oρμούζ, γράφουν την Τετάρτη 01/04 οι ⁠Financial Times, επικαλούμενοι πρόσωπα με γνώση των συζητήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τραμπ απείλησε να σταματήσει τις προμήθειες στο PURL, την πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ για προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι το Ιράν κατέθεσε πρόταση για εκεχειρία στις ΗΠΑ, με την Τεχεράνη να διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Ρεπουμπλικανού προέδρου λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα…

Σχετικά άρθρα