ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελένη Καραγεωργοπούλου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύση Ελευθερίας.
Μετά την αποχώρησή της, η ΚΟ του κόμματος αριθμεί πλέον πέντε βουλευτές.
Η βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής υπέβαλε την επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής, η οποία θα αναγνωστεί στην Ολομέλεια την Τετάρτη 11/02.
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου είναι γεννημένη στην Αθήνα το 1970.
Το 1993 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών και είναι μητέρα ενός παιδιού.
Το 2003 διορίστηκε Συμβολαιογράφος Λαυρίου Αττικής, και ανέλαβε από τον προκάτοχο της ιστορικό αρχείο της πόλης από το έτος 1870.
Το πρώτο εξάμηνο του 2018 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.
Από το 2005 έως το 2015 υπήρξε εθελόντρια στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών Βούλας.
Από το 2017 είναι μέλος του φορέα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και μέλος του κινήματος-κόμματος ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Κατέβηκε υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019.
Με τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, εκλέχτηκε βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής με την Πλεύση Ελευθερίας.






