ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο χωριό Ηράκλεια μπήκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (8/8) στην Αρχαία Ολυμπία.
Η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να σώσουν το χωριό είναι τιτάνια σύμφωνα με το ilialive.gr.
Επιχειρούν 105 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων και 34 οχήματα.
Παράλληλα συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα αναμένεται η άφιξη και του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος στο σημείο της πυρκαγιάς για να αναλάβει το συντονισμό.
Αρχαία Ολυμπία: Άνδρας συνελήφθη επειδή έκλεψε πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει την φωτιά
Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η Αστυνομία, ο οποίος πήρε πυροσβεστικό όχημα με στόχο να σβήσει την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Χελιδονιού, στην Αρχαία Ολυμπία.
Ο πολίτης που συνελήφθη φέρεται να προχώρησε σε μια αρκετή επικίνδυνη ενέργεια, χωρίς λογική, αφαιρώντας πυροσβεστικό όχημα από το πλήρωμά του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Ηλεία Live.
Ο άνδρας φέρεται να επιβιβάστηκε στο όχημα για να προβεί ο ίδιος στην κατάσβεση της φωτιάς αψηφώντας τον σοβαρό κίνδυνο της πράξης του.
Με την άμεση παρέμβαση των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής, ο άνδρας συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, όπου κρατείται.






