ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να διεκδικήσει ο Μητσοτάκης τα χρήματα που μοίρασε παράνομα η κλεπτοκρατία μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ», γράφει ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος σε ανάρτησή του στο «Χ».
Η ανάρτηση του Γ. Κύρτσου:
«Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να διεκδικήσει ο Μητσοτάκης τα χρήματα που μοίρασε παράνομα η κλεπτοκρατία μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ.
»Που το ξέρω;
»Δεν διαθέτει το πολιτικό και διαχειριστικό ήθος για να το κάνει.
»Η Novartis κατέβαλε πρόστιμο 400 εκατ δολαρίων στις αρχές των ΗΠΑ για τα αίσχη που έκανε στην Ελλάδα,
»ο Μητσοτάκης όμως φρόντισε να μη πληρώσει ούτε ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο.
»Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει στριμώξει το καρτέλ των μεγαλοεργολάβων για τις συμβάσεις 717 και 625 της ΕΡΓΟΣΕ
»και έχει ασκήσει δίωξη στον Εξάρχου της Aktor. Ο Μητσοτάκης τους αναθέτει συμβάσεις χωρίς διαγωνισμό δήθεν στο όνομα του κατεπείγοντος ενώ η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία τους καταγγέλει για σκόπιμες καθυστερήσεις και “καπέλα”.
»Αυτό είναι το πολιτικό και διαχειριστικό ήθος του Μητσοτάκη».
Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να διεκδικήσει ο Μητσοτάκης τα χρήματα που μοίρασε παράνομα η κλεπτοκρατία μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ.
Που το ξέρω;
Δεν διαθέτει το πολιτικό και διαχειριστικό ήθος για να το κάνει.
Η Novartis κατέβαλε πρόστιμο 400 εκατ δολαρίων στις αρχές των ΗΠΑ…— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) July 1, 2025






