Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Έντι Ράμα θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη σε Αλβανούς μετανάστες

Ο Έντι Ράμα θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη σε Αλβανούς μετανάστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Αλβανοί, Έντι Ράμα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μετανάστες,

Νέα σημαντική συνάντηση με Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα προγραμματίζει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, με σκοπό να διατηρήσει ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με την αλβανική κοινότητα που ζει εκτός συνόρων.

Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Η συνάντηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της αντίστοιχης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα, στην περιοχή του Γαλατσίου, και φαίνεται ότι αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής της αλβανικής κυβέρνησης.

Η επικείμενη «φιέστα» στη Μακεδονία αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ισχυρές ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο Έντι Ράμα προσπαθεί να «μετατρέψει» τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα σε αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα. Όλα αυτά συμβαίνουν πανηγυρικά στα χρόνια του Μητσοτάκη, με τους «μπατριώτες» μακεδονοκάπηλους να έχουν λουφάξει.

Σχετικά άρθρα