Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δαρδανελιώτης: 1.250.000 ευρώ η αξία της κληρονομιάς που έλαβε από τον αδερφό του Σεργιανόπουλου – «Με αυτά πληρώθηκαν τα χρέη του θανόντος»

Δαρδανελιώτης: 1.250.000 ευρώ η αξία της κληρονομιάς που έλαβε από τον αδερφό του Σεργιανόπουλου – «Με αυτά πληρώθηκαν τα χρέη του θανόντος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εμφανίστηκε την Τρίτη 17/9 ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, ιδρυτής της ΑΜΚΕ «Αλυσίδα Ελπίδας», ο οποίος ελέγχεται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος για απάτη άνω των 800.000 ευρώ, ενώ εις βάρος του έχει εκδοθεί διάταξη για δέσμευση όλων των περιουσιακών του στοιχείων.

Ο Δαρδανελιώτης έδωσε τη δική του εκδοχή για την κληρονομιά που έλαβε από τον ετεροθαλή αδερφό του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, Λεωνίδα Λαγουδάκη, καθώς και για την υπόθεση της 92χρονης Ρ.Τ., της οποίας η περιουσία διεκδικήθηκε από την εταιρεία του με μια διαθήκη που πρωτόδικα κρίθηκε πλαστή από το αρμόδιο δικαστήριο.

Ο Δαρδανελιώτης, μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε πως μετά τον θάνατο του Λαγουδάκη κληρονόμησε συνολικά 1.250.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό προήλθε από την πώληση του διατηρητέου πύργου του Λαγουδάκη στην Καστέλλα, καθώς και από τις τραπεζικές καταθέσεις του εκλιπόντος. Θυμίζουμε ότι στενός φίλος του Λαγουδάκη, που του συμπαραστάθηκε και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, είχε αποκαλύψει στο «Πρώτο Θέμα» ότι οι τραπεζικές καταθέσεις ανέρχονταν σε 675.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Δαρδανελιώτη, μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων χρησιμοποιήθηκε για την αποπληρωμή χρεών που είχε αφήσει ο Λαγουδάκης, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το ύψος ή τη φύση αυτών των χρεών.

Αντιθέτως, ο επιστήθιος φίλος του Λεωνίδα Λαγουδάκη, με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr, υποστήριξε ότι ο αδερφός του Νίκου Σεργιανόπουλου δεν είχε χρέη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Λεωνίδας δεν χρωστούσε ούτε ένα ευρώ».

Στη συνέντευξή του, ο Δαρδανελιώτης υποστήριξε ότι ήταν στενός φίλος με τον Λαγουδάκη από το 2013 και ότι είχε αναλάβει τη φροντίδα του όταν αρρώστησε, γεγονός που τους έφερε κοντά και δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, κάτι που επίσης αμφισβητεί ο στενός φίλος του Λεωνίδα Λαγουδάκη.

Σχετικά άρθρα