Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το είπε κι αυτό ο Βενιζέλος: Η τρόικα δεν μας πιέζει!

Το είπε κι αυτό ο Βενιζέλος:  Η τρόικα δεν μας πιέζει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Τρόικα,

Η τρόικα δεν μας πιέζει , ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τη Δευτέρα.

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος έφτασε μέχρι του σημείου να υποστηρίξει ότι η λύση που συζητείται μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας « περιέχει διαρθρωτικές αλλαγές που θέλει ο ελληνικός λαός, δηλαδή όπως διευκρίνισε, καλύτερο δημόσιο τομέα, καλύτερη δημόσια διοίκηση, καλύτερη δικαιοσύνη, καλύτερη εκπαίδευση, καλύτερο κράτος στην υπηρεσία των πολιτών. Αυτό τους δίνουμε. Τους δίνουμε πράγματα, που ούτως ή άλλως έχει ανάγκη ο τόπος, η οικονομία, η ανταγωνιστικότητα, η απασχόληση και το μέλλον των μέλλον των παιδιών μας» είπε!

Απαντώντας σε ερώτηση για τον χρόνο επιστροφής της τρόικας, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως οι εκπρόσωποι των δανειστών «θα επιστρέψουν εγκαίρως» ώστε όλα να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 8 Δεκεμβρίου, όποτε και έχει οριστεί η συνεδρίαση του Eurogroup, στο οποίο αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα