Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης είναι αλαζών, ψεύτης και πατριδοκάπηλος – Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πατριωτικό κόμμα

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης είναι αλαζών, ψεύτης και πατριδοκάπηλος – Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πατριωτικό κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι πάρα πολύ αμήχανος, είναι αλαζών και ψεύτης» είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συζήτηση την Τρίτη τη Βουλή για το νομοσχέδιο για το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «πατριδοκάπηλο».

«Διότι προσπαθείτε διαρκώς να δημιουργήσετε μία εικόνα -ξανά το κάνατε- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησε τεσσεράμισι χρόνια, η αντίπαλη σε εσάς ιδεολογικά παράταξη είναι μια παράταξη μειωμένης ευθύνης απέναντι στην πατριωτική ευθύνη, που έχουμε –πιστεύω- όλοι οι Έλληνες, να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα της πατρίδας μας, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Και αυτό που κάνετε, κύριε Μητσοτάκη, είναι η έσχατη μορφή πατριδοκαπηλίας», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε:

«Είπατε ότι εμείς εδώ δεν ψηφίσαμε τίποτα.

»Μας κατηγορούν κάποιοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι έχουμε ψηφίσει πολλά νομοσχέδια μαζί σας και εσείς μας κατηγορείτε ότι δεν έχουν ψηφίσει τίποτα.

»Σας θυμίζω, λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ψήφισε και τις φρεγάτες Belharra, ψήφισε και τα δεκαοκτώ Rafale. Τι δεν ψήφισε;

»Δεν ψήφισε τα έξι επιπλέον, όταν ήρθαν χωρίς εισήγηση των Επιτελείων, όταν ήρθαν την περίοδο εκείνη, την οποία μας δικαιολογήσατε με την επιπλέον αγορά των έξι Rafale, λέγοντας ότι δεν θα πάρουμε φρεγάτες.

»Και όταν μετά ξυπνήσαμε ξαφνικά και αποφασίσατε ότι θα πάρουμε και τα επιπλέον Rafale και τις φρεγάτες, που ήταν πράγματι εισήγηση των επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων από την περίοδο που ήμασταν εμείς στην κυβέρνηση, από το 2017», τόνισε.

Σχετικά άρθρα