ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο τρόπο για την αγορά εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μέσω κινητού και τάμπλετ, που αναμένεται να ξεκινήσει από τα Χριστούγεννα, ετοιμάζουν οι Συγκοινωνίες Αθηνών.
Η ειδική εφαρμογή θα “κατεβαίνει” στο κινητό και μετά εύκολα θα μπορεί κανείς να βλέπει όλους τους διαθέσιμους τύπους εισιτηρίων και να τα αγοράζει επιτόπου.
Η πληρωμή θα γίνεται αυτόματα, μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας που θα είναι συνδεδεμένες με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
Στη συνέχεια, ο επιβάτης θα μπορεί να το ενεργοποιήσει με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην οθόνη του κινητού του θα εμφανίζεται ένας μοναδικός κωδικός, καθώς και η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου διάρκειας του εισιτηρίου.
Σε περίπτωση ελέγχου εισιτηρίων ο επιβάτης θα δείχνει στον ελεγκτή την οθόνη του κινητού του με τον μοναδικό κωδικό του οποίου η εγκυρότητα θα επιβεβαιώνεται με το σκανάρισμα από ειδικό σαρωτή.






