Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρέμβαση του Άρειου Πάγου για την «εξαγορά βουλευτών»

Παρέμβαση του Άρειου Πάγου για την «εξαγορά βουλευτών»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Εισαγγελία Εφετών, Εκλογές, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, Παναγιώτης Καραγιάννης, Πάνος Σκουρλέτης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,

Επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτών διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη με αφορμή τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες για να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η εντολή της προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με την σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική εκπομπή επικαλούμενος Κυριακάτικο δημοσίευμα ανέφερε, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα».

Σχετικά άρθρα