Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις σε Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Όστιν, Σάλιβαν και σε άλλους

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις σε Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Όστιν, Σάλιβαν και σε άλλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λόιντ Όστιν, Μαρκ Μίλεϊ, Ουίλιαμ Μπερνς, Ρωσία, Τζέικ Σάλιβαν, Τζεν Ψάκη, Τζο Μπάιντεν, Χίλαρι Κλίντον,

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ρωσικές κυρώσεις επιβάλλονται επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, στον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν, στον σύμβουλο επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας Τζέικ Σάλιβαν, στον αρχηγό της CIA Ουίλιαμ Μπερνς στην Ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκη, στον αρχηγό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Μαρκ Μίλεϊ και σε άλλους οικονομικούς και χρηματοοικονομικούς αξιωματούχους.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και ο γιος του προέδρου Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, συμπεριλήφθηκαν επίσης, αλλά και οι δύο δεν υπηρετούν επί του παρόντος στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Οι κυρώσεις, αν και σε μεγάλο βαθμό συμβολικές και αναμενόμενες, εξακολουθούν να σηματοδοτούν μια κλιμάκωση των εχθροπραξιών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Οι κυρώσεις απαγορεύουν τα ταξίδια και παγώνουν τυχόν περιουσιακά στοιχεία που διατηρούνται στη Ρωσία, αλλά δεν αποτρέπουν τις συνομιλίες υψηλού επιπέδου εάν προγραμματιστούν, ανέφερε το Bloomberg.

Λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία, η Ρωσία έχει ξεπεράσει το Ιράν ως η χώρα με τις περισσότερες κυρώσεις στον κόσμο, ενώ πολλές ρωσικές ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, έχουν τιμωρηθεί απευθείας από πολλές χώρες.

Σχετικά άρθρα