Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ακατάληπτα έλεγε η Κλοντιάνα Τσέλο στους αστυνομικούς

Τι ακατάληπτα έλεγε η Κλοντιάνα Τσέλο στους αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αττική, Γεώργιος Νέος, Κλοντιάνα Τσέλο, Χαλάνδρι,

Ακατάληπτα έλεγε η Κλοντιάνα Τσέλο στους αστυνομικούς, οι οποίοι αδυνατούσαν να βγάλουν άκρη από το παραλήρημά της.

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές Αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά θερμά επεισόδια.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας αδυνατούσαν να βγάλουν άκρη με την Κλοντιάνα Τσέλο, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα τη μια μιλούσε για το παιδί της και την άλλη αναφερόταν σε μια γυναίκα η οποία, όπως έλεγε, προσποιείται ότι είναι μητέρα της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να πάνε να την πιάσουν γιατί είναι όπως ισχυρίζεται μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτό που προσπαθούν να εξακριβώσουν είναι από ποιους, πότε και πως προμηθεύτηκε το όπλο που με το οποίο πυροβόλησε τον γιατρό και επίσης αν υπάρχουν συνεργοί που την βοήθησαν να στήσει ενέδρα για να δολοφονήσει τον πατέρα του παιδιού της.

Διαβάστε: Η Κλοντιάνα Τσέλο είναι μία γοητευτική Αλβανίδα καθαρίστρια που παρίστανε την εκατομμυριούχα

Όλα δείχνουν ότι αιτία της μεγάλης κόντρας που είχε η γυναίκα από την Αλβανία με τον οφθαλμίατρο είναι το κορίτσι που απέκτησαν πριν 13 χρόνια και για το οποίο έχει κερδίσει την επιμέλεια με δικαστική απόφαση ο 68χρονος.

Μια απόφαση την οποία όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να δεχθεί με αποτέλεσμα να χάνει συχνά τον έλεγχο του εαυτού της και να του επιτίθεται ανεβάζοντας ακόμα και screenshots των προσωπικών τους μηνυμάτων στα πολλά προφίλ που διατηρούσε στο Facebook.

Κρύφτηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και όταν εμφανίσθηκε με το παιδί της πετάχτηκε μπροστά του και άρχισε να φωνάζει.

Πάνω στην διαπληκτισμό, σήκωσε το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη.

Οι σφαίρες βρήκαν στην κοιλιακή χώρα τον γιατρό ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος.

Μάρτυρας του φρικτού αυτού σκηνικού το 13χρονο κορίτσι…

Διαβάστε: «Η Κλοντιάνα Τσέλο είναι ψυχοπαθής» λέει η σύζυγος του γιατρού

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικογένεια του γιατρού που είχε δεχθεί επιθέσεις από την Τσέλο, μάλιστα η Αγγλίδα σύζυγος του είχε ξυλοκοπηθεί από την γυναίκα καθώς της είχε στήσει καρτέρι και πάλι μπροστά στο παιδί, της όρμησε και της χτυπούσε το κεφάλι, είχε προβεί σε ενέργειες ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με αυτά, απαγορευόταν να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση 100 μέτρων, το σπίτι στο Χαλάνδρι, το νοσοκομείο που εργαζόταν ο οφθαλμίατρος στη λεωφόρο Κηφισίας και το ιατρείο του στο Ψυχικό.

Όμως, από ότι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, η Τσέλο δεν τα τηρούσε και μετά από κάθε παραβίαση οι επισκέψεις στην Αστυνομία ήταν συχνές.

Σχετικά άρθρα