Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Δένδιας από Ουάσιγκτον: «Η Ελλάδα είναι παντού!»

Νίκος Δένδιας από Ουάσιγκτον: «Η Ελλάδα είναι παντού!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρθουρ Συνοδινός, Αυστραλία, Αυστραλιανή Πρεσβεία, Βουλή των Αντιπροσώπων (ΗΠΑ), Διπλωματικό Σώμα, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαρίζ Πέιν, Νίκος Δένδιας, Τζον Σαρμπάνης, Υπουργείο Εξωτερικών,

Για τις πρώτες του συναντήσεις στην Ουάσιγκτον ενημέρωσε ο Νίκος Δένδιας με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υπουργός Εξωτερικών με τον Ελληνοαυστραλό πρεσβευτή της Αυστραλίας στην Ουάσιγκτον, Άρθουρ Συνοδινό και με τον Ελληνοαμερικανό βουλευτή Τζον Σαρμπάνη. «Η Ελλάδα είναι παντού» τόνισε ο Νίκος Δένδιας.

«Είχα τη χαρά να ξεκινήσω την επίσκεψή μου στην Ουάσιγκτων με τη συνάντηση με τον ομογενή Πρέσβη της Αυστραλίας στις ΗΠΑ, Άρθουρ Συνοδινό (Arthur Sinodinos), σε συνέχεια και της επικοινωνίας με την Υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας Μαρίζ Πέιν (Marise Payne).

»Συζητήσαμε για τις εξαιρετικές σχέσεις Ελλάδας – Αυστραλίας, την κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Ινδο-Eιρηνικό.

»Ακολούθησε η εποικοδομητική συζήτηση με τον επίσης ελληνικής καταγωγής Βουλευτή των ΗΠΑ Τζον Σαρμπάνη (John Sarbanes), με αντικείμενο την ενδυνάμωση της διμερούς στρατηγικής σχέσης Ελλάδος – ΗΠΑ, την προώθηση των κοινών συμφερόντων μας και τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Δυτικά Βαλκάνια.

»Η Ελλάδα είναι παντού!».

Σχετικά άρθρα