Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

200.000 ευρώ γιατί έπιασε στο στόμα του τα οπίσθια της Καρντάσιαν (βίντεο)

200.000 ευρώ γιατί έπιασε στο στόμα του τα οπίσθια της Καρντάσιαν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όλα ξεκίνησαν από ένα τραγούδι του Σαρλ Ασναβούρ και κουβέντα στην κουβέντα, έφθασε στην πίσω όψη της Κιμ Καρντάσιαν, με αποτέλεσμα να φάει πρόστιμο 200.00 ευρώ.

Ο λόγος για τον Μουράτ Μπαρντακσί που παρουσιάζει εκπομπή στο κανάλι Haber της Τουρκίας.

Κάποια στιγμή έβαλε το γνωστό τραγούδι του Σαρλ Ασναβούρ “Sur Ma Vie” και μετά ως συνήθως διάβασε τα μηνύματα των τηλεθεατών.

Τα περισσότερα μηνύματα ήταν εχθρικά γιατί τόλμησε να παίξει ένα αρμένικο τραγούδι.

“Οι τηλεθεατές με ρωτάνε πως τόλμησα να παίξω ένα αρμένικο τραγούδι. Ελάτε τώρα, τι είναι αυτά. Το τραγούδι είναι γαλλικό. Αλήθεια δεν το ακούτε; Γαλλικό τραγούδι είναι που το λέει ένας Αρμένης” είπε κατά την διάρκεια της εκπομπής.

“Είστε ηλίθιοι και βλαμμένοι. Γιατί κοιτάτε τον κώλο της Καρντάσιαν; Κι αυτή από την Αρμενία είναι” συμπλήρωσε και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων.

Οι καταγγελίες έφθασαν μέχρι το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο που του επέβαλε και το πρόστιμο.

Σύμφωνα με την απόφαση λοιπόν του συμβουλίου ο Μουράτ Μπαρντακσί αντέδρασε με προσβλητικό τρόπο στις αντιδράσεις των τηλεθεατών τονίζοντας ότι οι λέξεις που χρησιμοποίησε δεν δείχνουν σεβασμό στην τιμή των ανθρώπων.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν χρειάζεται να ξέρετε τούρκικα για να καταλάβετε όλο τον διάλογο στην εκπομπή του Μουράτ Μπαρντακσί μιας και ο λόγος του, σε συνδυασμό με τις χειρονομίες, είναι εξαιρετικά παραστατικός.

Σχετικά άρθρα