Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η εφημερίδα Le Point αποκαλύπτει πως κόλλησε κορωνοϊό ο Μακρόν

Η εφημερίδα Le Point αποκαλύπτει πως κόλλησε κορωνοϊό ο Μακρόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Τον τρόπο που ο Γάλλος πρωθυπουργός Εμανουέλ Μακρόν εκτέθηκε στον κορωνοϊό παρουσιάζει με δημοσίευμα της εφημερίδας Le Point κατά τη διάρκεια δείπνου με περισσότερα του επιτρεπόμενου ορίου άτομα.

Όπως αναφέρεται, το δείπνο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με θέμα συζήτησης τις τοπικές εκλογές που θα γίνουν τον Ιούνιο αλλά και το δημοψήφισμα υπήρξε πραγματική υπερεστία μετάδοσης κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα οι παριστάμενοι ήταν παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο των έξι ατόμων και κάθισαν γύρω από ένα «μεγάλο τραπέζι 15 μέτρων» και εκεί μεταξύ θαλασσινών και κρασιού, μίλησαν για τα θέματα της ατζέντας.

Απέναντι από τον Μακρόν καθόταν ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ, στα δεξιά του ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας, Αλέξις Κολέρ και στα αριστερά του ο πρόεδρος της Βουλής Ρισάρ Φεράν.

Αυτοί οι τρεις θεωρείται ότι έχουν εκτεθεί περισσότερο από κάθε άλλον στον κορωνοϊό, ενώ συνολικά στο τραπέζι ήταν 10 άνθρωποι.

Επίσης αναφέρεται ότι μπορεί η ενημέρωση της γαλλικής Προεδρίας να αναφέρει πως ο Μακρόν έχει ελαφρά συμπτώματα, ωστόσο πληροφορίες της Le Point γράφουν πως έχει καταρροή και βήχα από την Τετάρτη.

Μπορεί στο δείπνο να κρατήθηκαν οι απαιτούμενες αποστάσεις, αλλά αμέσως μετά «ακολούθησαν πηγαδάκια και οι αποστάσεις ξεχάστηκαν».

«Αυτό ήταν πραγματικό cluster» συμπλήρωσε πηγή στη Le Point.

Σχετικά άρθρα