Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μιχελογιαννάκης, η Βούλτεψη και η… “γκόμενα κότα”

Ο Μιχελογιαννάκης, η Βούλτεψη και η… “γκόμενα κότα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ΝΕΡΙΤ, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Με αφορμή τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, για λογοκρισία στην ΝΕΡΙΤ, όσον αφορά την μετάδοση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης επιτίθεται στην Σοφία Βούλτεψη.

Όπως σημειώνει ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης απευθυνόμενος στην κυβερνητική εκπρόσωπο “Κυρία Βούλτεψη το “για να φας αυγό πρέπει να έχεις γκόμενα την κότα”, έχει περάσει ανεπιστρεπτί”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι το κόμμα του “ουδέποτε αναγνώρισε την ΝΕΡΙΤ ως διάδοχο της ΕΡΤ, την οποία κλείσατε με πραξικοπηματικές τακτικές. Την απάντηση την έδωσε πριν λίγες ημέρες και το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, το οποίο με απόφαση του, ακύρωνε τις απολύσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ”.

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης αφού κατηγορεί την κυβέρνηση για “φασιστική» αντίδραση όσον αφορά το δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο ενημέρωνε τον κόσμο για τα ψίχουλα της «φοροελάφρυνσης» του πετρελαίου θέρμανσης. σημειώνει πως σήμερα “ξεπεράσατε κάθε όριο, προχωρώντας σε ακραίες παρεμβάσεις λογοκριτικού τύπου, στο έργο της υποτιθέμενης «ανεξάρτητης» δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που δημιουργήσατε, δίνοντας διαταγές σχετικά με την κάλυψη πολιτικών θεμάτων”

Σχετικά άρθρα