Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπογδάνος: Η Ν.Δ. κινδυνεύει να οδηγηθεί σε κοινοβουλευτική αποσύνθεση

Μπογδάνος: Η Ν.Δ. κινδυνεύει να οδηγηθεί σε κοινοβουλευτική αποσύνθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες,

Την ερμηνεία μιας δήλωσης από το βήμα της Βουλής του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου προσπαθούν να δώσουν αρκετοί αναλυτές από την ώρα που ειπώθηκε, καθώς μοιάζει να θέτει ζήτημα «αρραγούς μετώπου» της ΝΔ.

Σύμφωνα με το news247.gr, μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, όπου συζητούνταν το ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή διάσταση του θέματος.

Όπως είπε «εάν το νέο σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο δεν αποκτήσει χαρακτηριστικά επιβεβλημένης αλληλεγγύης τότε φοβούμαι, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση που ήδη έχασε Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω μεταναστευτικού για αυτά τα μικρά δεκαδικά τα οποία έκαναν τη διαφορά θα εξακολουθήσει, να βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης και όπως δεν ζηλεύω εσάς έτσι δεν ζηλεύω και όλους εμάς».

Στο σημείο αυτό έγινε και επίμαχή δήλωση, αφού συνεχίζοντας ο Κ. Μπογδάνος είπε ότι «αυτή η αποσύνθεση θα δει την Ελλάδα να υπόκειται βαριές συνέπειες στη δική μας βάρδια και δεν εννοώ μόνο την κυβερνητική βάρδια εννοώ κοινοβουλευτική βάρδια της παρούσας κοινοβουλευτικής θητείας».

Σχετικά άρθρα