Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λυκούδης: Ο Κουβέλης θα ήταν πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Λυκούδης: Ο Κουβέλης θα ήταν πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κάρολος Παπούλιας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σπύρος Λυκούδης, Φώτης Κουβέλης,

Τα σενάρια που θέλουν τον Φώτη Κουβέλη να διαδέχεται τον Κάρολο Παπούλια στη Προεδρία της Δημοκρατίας σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Λυκούδης εκτίμησε ότι ο Φώτης Κουβέλης θα ήταν ένας πάρα πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πάντως ότι το «θα πρέπει να δούμε το θέμα στην ώρα του».

«Έχουμε ένα εξάμηνο μπροστά μας μέχρι και την τυπική διαδικασία εκλογής προέδρου. Δεύτερον, έχει σημασία το κλίμα. Μέσα σε ένα κλίμα θετικότερων διεργασιών μπορεί κάποιος να δει και μία τέτοια εκλογή του Προέδρου», διευκρίνισε ο κ. Λυκούδης, προσθέτοντας:

«Τώρα αν με ρωτήσετε εμένα προσωπικά θα σας έλεγα ότι εδώ και μήνες έχω υποστηρίξει την άποψη καταρχήν ότι έχει όλες τις δυνατότητες η παρούσα Βουλή να εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας, έχει όλες τις δυνατότητες να δημιουργήσει συναινέσεις ανάμεσα στα κόμματα για να εκλεγεί ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας και δεύτερον εγώ θα επιθυμούσα και προσωπικά και πολιτικά θεωρώντας ότι θα είναι ένας πάρα πολύ καλός Πρόεδρος, να είναι Πρόεδρος ο Φώτης Κουβέλης».

Εκτίμησε τέλος ότι είναι αναμενόμενες οι θετικές αντιδράσεις σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, «ο Φώτης Κουβέλης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να είναι η αναφορά και η συναίνεση της πλειοψηφίας στη Βουλή».

Σχετικά άρθρα