Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Τον σκότωσα γιατί κακομεταχειριζόταν τη μητέρα μου»

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Τον σκότωσα γιατί κακομεταχειριζόταν τη μητέρα μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Πετράλωνα,

Το κίνητρο που όπλισε το χέρι του με μαχαίρι και σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του, αποκάλυψε στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν ο 21χρονος από τα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV, ο 21χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο, επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του καναλιού ο 21χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο και απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή η στιγμή ήρθε, όπως ο ίδιος είπε, όταν είδε τον νονό του να κοιμάται.

Τότε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του κατάφερε απανωτές μαχαιριές και στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο έξω από το σπίτι του.

Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Στο μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου και όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Σχετικά άρθρα