ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι την αποψινή μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κατακλύζονται από λουόμενους που αφήνουν τις παραλίες νωρίτερα για να δοκιμάσουν την τύχη τους για τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ του καλοκαιρινού τζακ ποτ.
Άλλοι πάλι συμπληρώνουν τους τυχερούς τους «5+1» αριθμούς απευθείας από την ξαπλώστρα ή από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του tzoker.gr.
Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, όταν σημειώθηκε το ένατο συνεχόμενο τζακ ποτ, τα νέα για το μεγάλο ποσό μεταφέρονται συνεχώς από στόμα σε στόμα σε όλη τη χώρα προκαλώντας ντελίριο.
H τελευταία κλήρωση παράτεινε την αγωνία όλων, όμως, την ιδία στιγμή ανέδειξε τρεις νικητές στη δεύτερη κατηγορία που κερδίζουν από 80.572,23 ευρώ ο καθένας.






