Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΠΑΜΕ κατάφερε τελικά να τινάξει στον αέρα το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Το ΠΑΜΕ κατάφερε τελικά να τινάξει στον αέρα το συνέδριο της ΓΣΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Παναγόπουλος, ΓΣΕΕ, Καλαμάτα, ΠΑΜΕ,

Τελικά το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Καλαμάτα δεν ξεκίνησε ποτέ, ενώ σήμερα Κυριακή που ήταν η τελευταία ημέρα αυτού οι σύνεδροι σταδιακά αποχώρησαν.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΓΣΕΕ, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί νέο Συνέδριο ήταν γνωστό από χθες με τη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΜΕ, την κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία για το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, ο κ. Παναγόπουλος, προανήγγειλε ότι «όλοι οι σύνεδροι συνυπογράφουμε αυτό που είναι αναγκαίο, να πάρουμε δηλαδή κάθε μέτρο δημοκρατικό και νόμιμο με βάση το καταστατικό των συνδικάτων και να μπορέσουμε να πετύχουμε την εκλογή νόμιμης δημοκρατικής διοίκησης της ΓΣΕΕ».

Χθες, Σάββατο εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στην οδό Ναυαρίνου στην παραλία της Καλαμάτας, έξω από το ξενοδοχείο «Ελίτ» και κατάφεραν να μην αρχίσουν οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Μέλη του ΠΑΜΕ, από το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν και πάλι έξω από το ξενοδοχείο ύστερα από κάλεσμα που έγινε χθες το βράδυ και ματαίωσαν οριστικά το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Σχετικά άρθρα