Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: “Γελοία” η συζήτηση που άνοιξε ο Χρυσοχοΐδης!

Βενιζέλος: “Γελοία” η συζήτηση που άνοιξε ο Χρυσοχοΐδης!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ΠΑΣΟΚ,

«Τώρα μετά τις εκλογές η Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, με ισοτιμία, χωρίς ηγεμονισμούς, με τη φιλικότητα και τη συντροφικότητα, μπορεί και πρέπει να αναλάβει τις πρωτοβουλίες ώστε να ανοίξει ο διάλογος με συντεταγμένο και συγκεκριμένο τρόπο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση της συντονιστικής Επιτροπής της Ελιάς με θέμα «Χάραξη της πορείας διαλόγου για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς».

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων που συγκροτούν την Ελιά, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η Ελιά «είναι η πραγματική αφετηρία συζήτησης και πρωτοβουλιών για την Κεντροαριστερά, με διαφάνεια, θεσμικές εγγυήσεις, χωρίς παραγοντισμούς και αποκλεισμούς» επισημαίνοντας ότι οι συζητήσεις αυτές αφορούν στην πορεία της χώρας, την αξιοποίηση του πολιτικού χρόνου από εδώ και έπειτα, «τη θεσμική ευθύνη που πρέπει να επιδείξουμε σε σχέση με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την πορεία της χώρας για την έξοδο από την κρίση».

«Δεν χωράει φεστιβάλ δημαγωγίας και λαϊκισμού, ψευδαισθήσεων και υποσχέσεων. Δεν μασάει κανείς πια» ανέφερε.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «γελοία» τη συζήτηση που άνοιξε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης περί ηγεσίας, ενώ υπάρχουν, όπως είπε, τόσο σοβαρά θέματα που απασχολούν τη χώρα, την κοινωνία και την παράταξη, για να προσθέσει ότι «είναι προκλητική και ανιστόρητη η εξίσωση προσώπων με τελείως διαφορετική στάση, αίσθηση ευθύνης και τελείως διαφορετικό πολιτικό αποτέλεσμα».

Μιλώντας σε προσωπικό τόνο, ανέφερε ότι «όλη αυτή η συζήτηση είναι βαθιά προσβλητική για εμένα, τη διαδρομή μου, τις δύσκολες επιλογές που έχω κάνει, το κόστος που έχω αναλάβει, με κορυφαίο κόστος τη συστηματική διαστροφή της πραγματικής μας εικόνας, μέσα από ένα καταιγισμό επιθέσεων λόγω του ρόλου που μας έλαχε μέσα στην ιστορική συγκυρία».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «αυτά έχουμε καιρό μπροστά μας, αν μας επιτρέψει η τύχη και ο Θεός, να τα λύσουμε» και στο ίδιο πλαίσιο παρέπεμψε στον στίχο: «Δεν ήμουν εκεί, βάραγαν τον αέρα».

Επιπλέον είπε ότι αξιολογείται από όλους, γιατί αυτό επιβάλλει η δημοκρατία, και πως, όμως, και ο ίδιος αξιολογεί, γιατί αυτό επιβάλλει ο ρόλος που του έχουν αναθέσει οι πολίτες.

Σχετικά άρθρα