Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός Στουρνάρα για την κερδοσκοπία σε Εθνική – Eurobank

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός Στουρνάρα για την κερδοσκοπία σε Εθνική – Eurobank
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση, κατά του Γιάννη Στουρνάρα, εξαπολύει το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για την ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει την ανακοίνωσή του με τη φράση: «Σε άλλες χώρες ανεπτυγμένες, που λειτουργούν οι θεσμοί, ο υπουργός Οικονομικών θα είχε παραιτηθεί πριν το ζητήσει η αντιπολίτευση. Αλλά η Ελλάδα μάλλον δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές…».

Η αξιωματική αντιπολίτευση απορρίπτει τα επιχειρήματα του υπουργείου Οικονομικών, που υπερασπίζεται την διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, τονίζοντας ότι «ο πανικός του υπουργείου Οικονομικών είναι εμφανής» και προσθέτει ότι ενώ επί της ουσίας ο κ. Στουρνάρας δεν δίνει καμία απάντηση, εξακολουθεί να βαφτίζει το ψάρι κρέας, σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης όχι μόνο των εννοιών, αλλά και των γεγονότων».

Τα παιχνίδια που έλαβαν χώρα στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, συζητούνται ευρέως σε όλους τους οικονομικούς κύκλους και τα δημοσιεύματα σε οικονομικά έντυπα, φιλικά προς την κυβέρνηση, είναι αποκαλυπτικά.

Σχετικά άρθρα