Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν επιβάτη για να τον κατεβάσουν από “υπεράριθμη” πτήση (βίντεο)

Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν επιβάτη για να τον κατεβάσουν από “υπεράριθμη” πτήση (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Αιμόφυρτος, με σπασμένα γυαλιά, ο επιβάτης που σήκωσαν δια της βίας από τη θέση του σε αεροπλάνο και τον έσυραν μέχρι την έξοδο, μονολογεί ότι «θα τον σκοτώσουν και ικετεύει να γυρίσει σπίτι».

Αυτό το στιγμιότυπο είναι τελευταίο, στο βίντεο που τράβηξαν σοκαρισμένοι συνεπιβάτες του θύματος, λίγο πριν αναχωρήσει η πτήση 3411 της αμερικανικής εταιρείας United Αirlines.

Ξαφνικά, το πλήρωμα ανακοίνωσε πως η πτήση είναι υπεράριθμη επειδή επιπλέον πλήρωμα της United έπρεπε να ταξιδέψει, κι έκανε κλήρωση για να αδειάσουν τέσσερις θέσεις.

Ζητήθηκε να υπάρξουν εθελοντές που θα παρέδιδαν τη θέση τους, με αποζημίωση 800 δολάρια, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και εισιτήριο για την επόμενη μέρα.

Οι τρεις επιβάτες που επιλέχτηκαν τυχαία αποχώρησαν ειρηνικά, ωστόσο ο Ασιάτης γιατρός αρνήθηκε να αποβιβαστεί καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να αναβληθούν.

Τότε το πλήρωμα κάλεσε την αστυνομία του Σικάγο για να απομακρυνθεί με τη βία ο επιβάτης.

Με τρεις ώρες καθυστέρηση αναχώρησε η πτήση Σικάγο-Λουϊσβιλ, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σάλος μετράπηκε σε «τρολάρισμα» της αμερικανικής εταιρείας που συγκρίνεται με το «απάνθρωπο Ισλαμικό Κράτος» και επικρίνεται με χιούμορ και οργή.

Σχετικά άρθρα