Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκίνησε η εκκένωση του νοτιοανατολικού Χαλεπιού από τους τζιχαντιστές

Ξεκίνησε η εκκένωση του νοτιοανατολικού Χαλεπιού από τους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ισλαμιστές, Συρία, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Ξεκίνησε η διαδικασία εκκένωσης των συνοικιών του νοτιοανατολικό Χαλεπιού από τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), σύμφωνα με τις συνθήκες τις εκεχειρίας που συμφωνήθηκαν την Τρίτη.

Οι τζιχαντιστές άρχισαν να γεμίζουν τα λεωφορεία που τους παραχώρησε η κυβέρνηση με τα υπάρχοντά τους και να φορτώνουν σε φορτηγάκια τους τραυματίες τους.

Αρχικά θα φύγουν από το Χαλέπι οι τραυματίες τζιχαντιστές. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσοι πολίτες υποστηρίζουν τους τρομοκράτες.

Οι ένοπλοι τζιχαντιστές θα φύγουν τελευταίοι και τους επιτράπηκε να φέρουν τον προσωπικό τους οπλισμό. Όλα όμως τα βαριά τους όπλα θα παραδοθούν στις κυβερνητικές δυνάμεις.

Μόλις οι τρομοκράτες αδειάσουν τις συνοικίες στο νοτιοανατολικό Χαλέπι θα εισέλθουν πυροτεχνουργοί του ρωσικού και συριακού στρατού για να καθαρίσουν τις συνοικίες από τα εκρηκτικά και τις βόμβες που πιθανώς έχουν αφήσει πίσω τους.

Σχετικά άρθρα