Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Αντί για το ΕΣΡ η ΝΔ γυρίζει στον… Αρτεμίου

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Αντί για το ΕΣΡ η ΝΔ γυρίζει στον… Αρτεμίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαπλοκή, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση,

Προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα και να μην δώσει απαντήσεις στο γιατί με μία αμιγώς “γαλάζια” υποψηφιότητα αλλά και με τις συνταγματικές διατάξεις του νόμου Παππά το Μοσχάτο συνεχίζει να αρνείται τη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ, καταβάλλει η ΝΔ.

Όπως διαμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί εξαρχής από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να συναινέσει στη συγκρότηση του ανεξάρτητου Οργάνου.

Ωστόσο η ΝΔ αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα επί του θέματος και επιχειρεί να στρέψει αλλού τη συζήτηση.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς επικαλούμενη δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου καλεί εκ νέου τους κυρίους Τσίπρα και Παππά να απαντήσουν «για ποιο λόγο βρέθηκε ο «ταλαντούχος» όπως χαρακτηρίζεται, δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου» .

«Μετά το δημοσίευμα δεν μπορούν να κρύβονται» υποστηρίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Παππάς οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιον λόγο».

Σημειώνεται ότι ο κύπριος δικηγόρος έχει απαντήσει λεπτομερώς και έχει αναιρέσει πλήρως τους ισχυρισμούς του δημοσιεύματος.

Σχετικά άρθρα