Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Σας ρωτώ ευθέως κ. Μητσοτάκη, θα πληρώσετε τα δάνειά σας;

Τσίπρας: Σας ρωτώ ευθέως κ. Μητσοτάκη, θα πληρώσετε τα δάνειά σας;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δάνεια, Διαπλοκή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Τράπεζες,

Σφοδρή επίθεση για τα θαλασσοδάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρωτολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή.

“Εσείς που έχετε το θράσσος και μιλάτε για δάνεια, θα επιστρέψετε αυτά τα χρήματα που χρωστάτε στον ελληνικό λαό 210 εκ. η Ν.Δ. και 187 το ΠΑΣΟΚ” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Μιλήστε θα αποπληρώσετε τα δάνεια σας; Που πήγαν τα λεφτά; Θα αποπληρώσετε τα 210 εκ. που χρωστάτε στον ελληνικό λαό και τα προσωπικά σας από τον Κήρυκα Χανίων;” πρόσθεσε ο πρωθυπουργός υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά τα χρήματα τα έχει πληρώσει ο λαός μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

“Σας ρωτώ ευθέως, κ. Μητσοτάκης η εξυγίανση των οικονομικών της ΝΔ που επαγγέλλεστε, θα συμπεριλάβει και την αποπληρωμή των δανείων σας;”

“Όταν όλοι οι άλλοι έκαναν εκλογές με τις εισφορές των μελών τους Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ πήραν 30 εκ. ευρώ με μια τροπολογία για να κάνουν εκλογές.” σημείωσε σε υψηλούς τόνους.

“Μιλάτε εσείς που θα έπρεπε να έχετε ζητήσει συγγνώμη και να έχετε αποσυρθεί, αλλά είστε οι ίδιοι, οι ίδιες οικογένειες που χρεωκοπήσατε τη χώρα και μας μιλάτε για διαπλοκή.”

Απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός με αιχμές προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο διερωτήθηκε “Τι έγιναν εκείνα τα 16 εκ. ευρώ που δεν είχατε στα βιβλία σας. Κατασχέθηκαν, τα δώσατε ως πειστήρια εγκλήματος, τα δώσατε για τα δάνεια σας; Τι έγιναν; Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και πρέπει να τα γυρίσετε πίσω”

“Όλα όσα αναφέρομαι έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι ανοιχτές υποθέσεις” πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα