Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές (μέλη του ISIS) απείλησαν με μακελειό στις ΗΠΑ

Οι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές (μέλη του ISIS) απείλησαν με μακελειό στις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,

Ο παλαιστινιακός βραχίονας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που βρίσκεται στη Λωρίδα της Γάζας, απείλησε τις ΗΠΑ με μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Με κείμενο του ηγέτη του παλαιστινιακού βραχίονα του ISIS, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές μέλη του ISIS αναφέρουν ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που σχεδιάζει να πράξει η οργάνωση στο έδαφος των ΗΠΑ.

“Ο πόλεμος με την Αμερική είναι μακρύς και σκληρός. Η Αμερική έχει μαύρο παρελθόν με τους μουτζαχεντίν και αυτό το μαύρο παρελθόν δεν θα εξαγνιστεί παρά μόνο με αίμα.

Μόνο το αίμα θα καθαρίσει ό,τι έκανε η Αμερική στους μουτζαχεντίν. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ηγεσία μας το ξεκαθάρισε ότι αυτό που συνέβη στο Παρίσι, αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες, ήταν κάτι μικρό μπροστά σε αυτό που θα συμβεί στην Αμερική.

Είναι απλά ζήτημα χρόνου πότε θα συμβεί ένα χτύπημα στην Αμερική. Ό,τι είδατε στο Παρίσι, ό,τι είδατε στις Βρυξέλλες δεν είναι παρά μια μικρή ιδέα για αυτό που θα συμβεί στην Αμερική”, αναφέρεται στο απειλητικό κείμενο.

Σχετικά άρθρα