Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Βράζουν” οι κορυφαίοι της Ν.Δ. για το “κόψιμο” Γεωργιάδη

“Βράζουν” οι κορυφαίοι της Ν.Δ. για το “κόψιμο” Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη,

Tη διαφωνία του με την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε ο συνυποψήφιός για την ηγεσία της ΝΔ του Απόστολος Τζιτζικώστας , αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάλογο τρόπο αντέδρασαν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, από την κούρσα διαδοχής στο κόμμα.

Για «αψυχολόγητη ενέργεια που τραυματίζει τη Νέα Δημοκρατία» έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Πιο συγκεκριμένα, με αναρτήσεις τους στο twitter, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και πολλοί άλλοι έσπευσαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ

Επίσης την οργή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προκάλεσε η απόφαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που λειτούργησε ο επικεφαλής της επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Βλάψατε την παράταξη» έγραψε στο twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που απέρριψαν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος.

«Λάθος κ.Παπαμίκο κ μέλη της επιτροπής, αν κόψατε τον Α. Γεωργιάδη για 6 λεπτά, βλάψατε την παράταξη. Ελπίζω να κάνετε δεκτή την ένσταση», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε μέσω Twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η υποψηφιότητα Γεωργιάδη πρέπει να γίνει δεκτή. Αν κάποιοι ονειρεύονται τη ΝΔ συρρικνωμένη & ελεγχόμενη να το ξεχάσουν. Φτάνει ο ευτελισμός!», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα