Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mεϊμαράκης: Γλιτώσαμε το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, θα σώσουμε και το ΕΣΠΑ

Mεϊμαράκης: Γλιτώσαμε το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, θα σώσουμε και το ΕΣΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιτωλοακαρνανία, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΕΣΠΑ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

Αφού αποδείξαμε ότι πήραμε στα χέρια μας το ζήτημα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, με γράμμα το οποίο στείλαμε στην Κομισιόν και λύση με δίμηνο πάγωμα, θα κινηθούμε με την ίδια διαδικασία σοβαρότητας και υπευθυνότητας προς την Κομισιόν, για τα έργα του ΕΣΠΑ οι προθεσμίες των οποίων λήγουν το Δεκέμβριο του 15 και μπορεί να χαθούν πόροι και ταυτόχρονα να πληρώσουμε πρόστιμο» τόνισε από την Αιτωλοακαρνανία ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αγρότες. Επισκέφθηκε επίσης το Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, όπου είχε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο.

Στη Ναύπακτο ο Δήμαρχος Ναυπακτίας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου.

Στο δημαρχείο επίσης βρέθηκαν οι δύο βουλευτές του νομού Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης. Στο τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Ναυπακτίας πρόσφερε μια συλλογή με γραμματόσημα με θέμα την Ναυμαχία της Ναυπάκτου στο κ.Μεϊμαράκη καθώς και μια πλακέτα.

Σχετικά άρθρα