Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης καταγγέλλει Τσίπρα και θέλει νέο κόμμα και δραχμή

Ο Λαφαζάνης καταγγέλλει Τσίπρα και θέλει νέο κόμμα και δραχμή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Κάθετος εμφανίζεται για μια ακόμη φορά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για την ανάγκη επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, ενώ αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», που δημοσιεύεται το Σάββατο, ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, ενώ υπογραμμίζει πως η ψήφιση τρίτου μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «βαρύ ιστορικό ατόπημα».

«Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας», τονίζει ακόμη ο κ. Λαφαζάνης, διαμηνύοντας μάλιστα πως θα συνεχίσει πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και υποστηρίζοντας πως αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, «το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «εκβιαστικό και ανούσιο» το έκτακτο συνέδριο του κόμματος και αποκαλεί «επίπλαστο» το δίλημμα «ή ψηφίζουμε μνημόνιο ή ρίχνουμε την κυβέρνηση».

Κατά τη συνέντευξή του, πάντως, ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει ότι η χώρα θα βγει από το τέλμα μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Σχετικά άρθρα