Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρουφάκης: Η ελληνική κυβέρνηση δεν διέρρευσε καμία λίστα

Βαρουφάκης: Η ελληνική κυβέρνηση δεν διέρρευσε καμία λίστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Financial Times, Βουλή των Ελλήνων, Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Βρούτσης,

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός ότι η κοινή γνώμη ενημερώνεται από τις ιστοσελίδες για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας την Πέμπτη στη Βουλή.

Είχε προηγηθεί σχόλιο από τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, ο οποίος είπε ότι οι βουλευτές ενημερώνονται από το διαδίκτυο, για τις προτάσεις της κυβέρνησης.

«Αυτό δεν ήταν δική μας επιλογή, μας επιβάλλεται η πλήρης εμπιστευτικότητα όσων λέγονται. Κρίνω ότι αυτή η εμπιστευτικότητα θίγει τα συμφέροντα της Ευρώπης και ότι αυτές οι διαρροές υπονομεύουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς» είπε ο κ Βαρουφάκης.

Μάλιστα είπε πως η ελληνική κυβέρνηση είχε ζητήσει, σε διάφορα στάδια, να δημοσιοποιηθούν οι προτάσεις αυτές,ενώ για τη διαρροή της νέας λίστας στους Financial Times, πρόσθεσε ότι δεν το διέρρευσε η ελληνική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι θα ήθελε να είχε σε κοινή θέα της κοινής γνώμης, τις προτάσεις της.

«Αυτού του είδους η δήθεν εμπιστευτική διαδικασία, υπονομεύει τις σχέσεις των χωρών των Ευρωπαϊκής Ένωσης» επέμεινε ο υπουργός.

Σχετικά άρθρα