Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος κάνει την αλεπού που ό,τι δεν φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια

Ο Βενιζέλος  κάνει την αλεπού που ό,τι δεν φτάνει  τα κάνει κρεμαστάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,

Συντετριμμένος φαίνεται ότι είναι ο αρχηγός του κόμματος του 4% Ευάγγελος Βενιζέλος, από την επιτυχή κατάληξη της διαπραγμάτευσης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων.

Αυτό που το κόμμα του είτε μόνο είτε μαζί με την ΝΔ του Σαμαρά δεν κατάφεραν να κάνουν, τα έξι τελευταία χρόνια, το κατάφερε η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου , μόλις μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Και αυτό τον ενοχλεί αφάνταστα, γιατί πλέον στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ούτε ο ίδιος ούτε το ΠΑΣΟΚ θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Ως άλλη αλεπού λοιπόν που ότι δεν φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια, ο κ. Βενιζέλος άσκησε κακόπιστη κριτική στην κυβέρνηση , υποστηρίζοντας ότι η «δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση μας πάει χιλιόμετρα πίσω».

«Η ανακούφιση επειδή δεν καταστράφηκε η χώρα βγαίνοντας από το ευρώ δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια. Η κυβέρνηση αντί να ακολουθήσει την γραμμή μας, να βγει από το Μνημόνιο, να πάει στην πολιτική πιστωτική γραμμή, παραμένει στο Μνημόνιο και ετοιμάζει το Μνημόνιο 3», σχολίασε ο κ. Βενιζέλος εισερχόμενος στο Συνέδριο με θέμα «Ελληνική Πολιτεία και Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία».

«Κανένας προπαγανδιστικός μηχανισμός, κανένα σόφισμα και καμία πιρουέτα δεν μπορεί να κρύψει το απλό γεγονός ότι έλεγαν ψέματα στους πολίτες και πουλούσαν ψευδαισθήσεις στον εαυτό τους και τα στελέχη τους», πρόσθεσε.

Εν ολίγοις , ο κ. Βενιζέλος, θεωρεί ψέμα ότι δεν πρόκειται να περικοπούν οι συντάξεις, δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά, δεν απαιτείται το εξωπραγματικό υφεσιακό πρωτογενές πλεόνασμα του 4,5% που είχε συμφωνήσει ο ίδιος κλπ.

Με τέτοια αντιπολίτευση κύρια Βενιζέλο το 4% θα γίνει άμεσα 0,4%. Αλλά ίσως αυτό θέλετε. Μετά από σας να έρθει η καταστροφή.

Σχετικά άρθρα