Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε «πυρήνα» στην Παλαιστίνη

Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε «πυρήνα» στην Παλαιστίνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστινιακή Αρχή, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Το Ισλαμικό Κράτος απλώνει τα πλοκάμια του σε Παλαιστίνη, Γάζα, Ισραήλ. Βραχίονας τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε σελίδα στο διαδίκτυο με την οποία επιχειρεί να διαδώσει την επιρροή του στη Γάζα, την Ιουδαία και τη Σαμάρια.

Οι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στο μονοπάτι του Αλλάχ ώστε να απελευθερώσουν όλα τα μουσουλμανικά εδάφη.

Οι ίδιοι καλούν τους συμπαθούντες το Ισλαμικό Κράτος να επιτεθούν στην Παλαιστινιακή Αρχή στην Ιουδαία και τη Σαμάρια, όπως και στη Χαμάς στη Γάζα και λένε ότι αυτό είναι εντολή του Θεού.

Επίσης απευθυνόμενοι στους Εβραίους και τους Χριστιανούς της Παλαιστίνης, τους προειδοποιούν ότι πλέον δεν θα απολαμβάνουν ασφάλεια.

Λένε στην Παλαιστινιακή Αρχή ότι οποιαδήποτε συμφωνία με τον κατακτητή (το Ισραήλ) δεν δεσμεύει τους μουσουλμάνους και είναι άνευ αξίας.

Οι Ισραηλινές Αρχές Ασφαλείας εκτιμούν ότι εκατοντάδες μαχητές της Χαμάς έχουν αρχίσει να στρέφονται προς το Ισλαμικό Κράτος, θεωρώντας τη Χαμάς «μετριοπαθή» σε σύγκριση πάντα με τους τζιχαντιστές.

Σχετικά άρθρα