Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Η αποστομωτική απόγνωση του θανάτου στη Ράκα

Ισλαμικό Κράτος: Η αποστομωτική απόγνωση του θανάτου στη Ράκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Twitter, Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ράκα, Σαρία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τη φρίκη που ζουν οι κάτοικοι της πόλης Ράκα στη Συρία, προπύργιο των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος, περιγράφει με τον πλέον χαρακτηριστικά τρόπο ένα απλό Tweet, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία.

«Το πρωί αεροπορικές επιδρομές από τον Άσαντ, το βράδυ βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, και στο έδαφος σε σκοτώνει το Ισλαμικό Κράτος.

Η Ράκα αποτελεί το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, με τους τζιχαντιστές να έχουν εφαρμόσει τη Σαρία και να σκοτώνουν καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, προχωρώντας σε δημόσιους αποκεφαλισμούς, σταυρώσεις προς παραδειγματισμό και άλλες θηριωδίες.

Οι κάτοικοι που έχουν απομείνει στη Ράκα και οι οποίοι σε περίπτωση που εντοπιστούν να επιχειρούν να δραπετεύσουν από την πόλη δολοφονούνται με φρικιαστικούς τρόπους, δεν έχουν κυριολεκτικά που την κεφαλήν κλίνειν, αφού ολόκληρο το 24ωρο πασχίζουν να επιβιώσουν από τις απειλές που δέχονται από όλες τις πλευρές, όπως ακριβώς περιγράφεται στο twitter.

Σχετικά άρθρα