Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολεμικό Ανακοινωθέν Κομπάνι: Νεκροί 31 τζιχαντιστές και ένας Εμίρης

Πολεμικό Ανακοινωθέν Κομπάνι: Νεκροί 31 τζιχαντιστές και ένας Εμίρης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Το γραφείο Τύπου του YPG εξέδωσε πολεμικό ανακοινωθέν για την 58η ημέρα της πολιορκίας στην Κομπάνι από το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με το πολεμικό ανακοινωθέν, 31 τζιχαντιστές και ένας Εμίρης (οπλαρχηγός) του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν στις τελευταίες μάχες.

“Στο ανατολικό μέτωπο της Κομπάνι, οι δυνάμεις μας εξετέλεσαν αρκετές επιχειρήσεις ενάντια στις συμμορίες που προσπαθούσαν να προωθηθούν στην πόλη και σκοτώσαμε πέντε τζιχαντιστές”, γράφει το πολεμικό ανακοινωθέν, προσθέτοντας ότι οι Κούρδοι αντάρτες εξετέλεσαν μια σειρά πολεμικών επιχειρήσεων στην οδό για το Χελνίκ στο νοτιοανατολικά της πόλης.

Το YPG ανακοίνωσε ότι δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα των τζιχαντιστών καταστράφηκαν στις επιχειρήσεις αυτές και 9 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν.

Στο νότιο μέτωπο, διεξήχθησαν σκληρές μάχες όλη τη νύχτα μεταξύ Κούρδων και τζιχαντιστών. Έξι συμμορίτες, μεταξύ των οποίων και ένας Εμίρης σκοτώθηκαν σε αυτό το μέτωπο.

Επίσης, αντάρτες του YPG επιχείρησαν στις περιοχές κοντά στο χωριό Μινάζ, δυτικά της Κομπάνι, σκοτώνοντας ακόμα 11 τζιχαντιστές.

Σχετικά άρθρα