Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος κάνει παιδομάζωμα – Φωτογραφίες ΣΟΚ!

Το Ισλαμικό Κράτος κάνει παιδομάζωμα – Φωτογραφίες ΣΟΚ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παιδιά Στρατιώτες, Παιδομάζωμα, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Η Ράκα, προπύργιο των τζιχαντιστών που ελέγχεται πλήρως από το Ισλαμικό Κράτος, κοντεύει να ξεμείνει από μικρά παιδιά.

Και αυτό διότι από την ημέρα που οι τζιχαντιστές κατάφεραν να κατακτήσουν την πόλη της Συρίας εκτός από τον τρόμο που σπέρνουν καθημερινά με τις δημόσιες εκτελέσεις, αποκεφαλισμούς, τις σταυρώσεις προς παραδειγματισμό και τη Σαρία που έχει επιβληθεί σε όλον τον πληθυσμό, καθιστώντας τη ζωή τους κόλαση, έχουν προβεί σε ένα άνευ προηγουμένου παιδομάζωμα.

Οι ακραίοι ισλαμιστές αρπάζουν τα παιδιά μέσα από τα σπίτια τους, μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών τους – αν αυτοί έχουν γλιτώσει από το λεπίδι του Ισλαμικού Κράτους. Πολλές είναι οι μαρτυρίες για αρπαγή μικρών παιδιών από το δρόμο.

Οι τζιχαντιστές παίρνουν κοντά τους ακόμα και μικρά παιδιά ηλικίας 5 και 6 ετών για να τα εκπαιδεύσουν (να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου) στους νόμους της Σαρία. Κλέβουν τα παιδικά χρόνια και την αθωότητα παιδιών και την αντικαθιστούν με δηλητήριο, μισαλοδοξία και αίμα.

ISIS_RAQQA

Αυτή όμως είναι η τύχη των μικρότερων, καθώς αυτοί που μπορούν να κρατάνε όπλα, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν με δεκάδες ντοκουμέντα το tribune, εκπαιδεύονται σε στρατόπεδα του Ισλαμικού Κράτους και εν συνεχεία στέλνονται στο θάνατο ως ενισχύσεις στα πεδία μάχης που πολεμούν οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές και ως επί το πλείστον στην Κομπάνι, απέναντι στους Κούρδους του YPG.

Όπως αναφέρει συριακό ειδησεογραφικό site το οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τα όσα συμβαίνουν στη Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους, από τις 7 Οκτωβρίου τουλάχιστον 30 μικρά παιδιά και 45 άνδρες από την πόλη έχουν χάσει τη ζωή τους στα μέτωπα που έχει ανοίξει το Ισλαμικό Κράτος, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν σκοτωθεί στην Κομπάνι.

isis_raqqa1

Μόνο από το στρατόπεδο που έχουν στήσει οι τζιχαντιστές στη δυτική Ράκα, al Tamqa’s, 300 παιδιά κάτω των 16 ετών έχουν σταλεί να πολεμήσουν στο όνομα μίας της παραφροσύνης, της Τζιχάντ. Η μεγάλη πλειοψηφία τους απήχθησαν από τα σπίτια τους στη Ράκα και τα περίχωρα της πόλης.

Οι στρατιωτικές υπηρεσίες, στις οποίες οι τζιχαντιστές εξαναγκάζουν μικρά παιδιά, δεν τελειώνουν στα πεδία της μάχης, καθώς δεκάδες ανήλικοι έχουν μετατραπεί σε πληροφοριοδότες και γυρνάνε την πόλη συλλέγοντας πληροφορίες τις οποίες εν συνεχεία δίνουν στους εμίρηδες (οπλαρχηγούς) του Ισλαμικού Κράτους.

Έτσι μαθαίνουν ποιοι είναι αυτοί που αντιστέκονται στην Ράκα και τους αποκεφαλίζουν, σταυρώνοντάς τους σε δημόσια θέα για να εξυπηρετήσουν τον τρόμο που θέλουν να διασπείρουν.

Σχετικά άρθρα