Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει νεοσύλλεκτους στην Κομπάνι (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει νεοσύλλεκτους στην Κομπάνι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αναρτήθηκε από ειδησεογραφικές πηγές που πρόσκεινται στο Ισλαμικό Κράτος την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και είναι τραβηγμένο μέσα από την Κομπάνι, από τις συνοικίες που κρατά ακόμα το Ισλαμικό Κράτος.

Τζιχαντιστές λένε στην κάμερα τα δικά τους, ενώ υπάρχουν πλάνα από τις οδομαχίες. Σημαντικό, όπως θα το παρατηρήσετε, ενώ στην αρχή της πολιορκίας της κουρδικής πόλης στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, το Ισλαμικό Κράτος είχε στείλει τους επίλεκτους διοικητές και πρίγκιπές του, τώρα στέλνει νεοσύλλεκτους, νεαρής ηλικίας, να θεριστούν από τα κουρδικά πυρά και τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς.

Οι απώλειες των τζιχαντιστών από την Παρασκευή έχουν ανέβει κάθετα. Μέχρι το πρωί της Κυριακής, δηλαδή μέσα σε δύο ημέρες, είχαν χάσει κοντά στους 80 άνδρες ενώ οι Κούρδοι 10. Με απώλειες 8 προς 1 σημαίνει ότι η πολιορκία έχει μετατραπεί σε λουτρό αίματος για τους επιτιθέμενους, οι οποίοι και προφανώς έκριναν ότι δεν είναι συνετό να θυσιάζουν τους καλύτερους μαχητές τους για αυτό και στέλνουν εφήβους και “στραβάδια” να πεθάνουν.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα