Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από την Κομπάνι

Το Ισλαμικό Κράτος ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από την Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,

Με τη μισή Κομπάνι υπό τον έλεγχό τους όπως και τα διοικητικά της κτίρια, οι τζιχαντιστές που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος αναρτούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που τους δείχνουν μέσα στην κουρδική πόλη.

Οι αντάρτες του YPG έχουν περιοριστεί γύρω από την περιοχή που έχει πίσω της το συνοριακό πέρασμα με την Τουρκία, ωστόσο, η Τουρκία δεν ανοίγει τα σύνορα για να πάρουν εφόδια και ενισχύσεις από Κούρδους εθελοντές που επιθυμούν να πολεμήσουν.

Όλος ο πλανήτης έχει πλέον αντιληφθεί, έχει συνειδητοποιήσει, ότι η Τουρκία είναι σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος και ως εκ τούτου εχθρός του δυτικού κόσμου.

Η πτώση της Κομπάνι αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, όταν τελειώσουν οι σφαίρες των Κούρδων ανταρτών, όταν θα έχει πέσει και ο τελευταίος τους στη μάχη. Αλλά την ώρα που η σημαία των ισλαμοφασιστών θα υψώνεται πάνω από την Κομπάνι, εκείνη την ώρα η Τουρκία θα αρχίσει να ζει τον χειρότερο εφιάλτη της, την καθολική και ένοπλη εξέγερση των Κούρδων.

Ο Ερντογάν και ο Νταβούτογλου, μέσα στη μεγαλομανία τους, νομίζουν ότι αναβιώνουν το χαλιφάτο. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι το νέο διαμελισμό της Τουρκίας.

kobane-isis-1

kobane-isis-2

kobane-isis-3

Σχετικά άρθρα