Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανοί μουσουλμάνοι για Ισλαμικό Κράτος: Είναι βάρβαροι (βίντεο)

Βρετανοί μουσουλμάνοι για Ισλαμικό Κράτος: Είναι βάρβαροι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Άλαν Χένινγκ, Βρετανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Μουσουλμάνοι, Πίτερ Κάσιγκ,

Κραυγή αγωνίας από τις ενώσεις των μουσουλμάνων στη Βρετανία οι οποίοι αποκαλούν βάρβαρους όσους υποστηρίζουν τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους.

Στον απόηχο του αποτρόπαιου αποκεφαλισμού του Άλαν Χένιγκ διοργάνωσαν προσευχές στα τεμένη σε όλη τη χώρα.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι “πρέπει να αποσυνδεθούν οι μουσουλμάνοι από το Ισλαμικό Κράτος καθώς δεν υπάρχει τίποτα το ισλαμικό σε αυτά τα όντα και ούτε αποτελούν κράτος”.

Αποκάλεσαν τον Χένιγκ “εθνικό ήρωα” και τη δολοφονία του “θρασύδειλη και εγκληματική πράξη αποτρόπαιας φρικαλεότητας” αλλά και “προσβολή στην ισλαμιστική θρησκεία”.

Ο άτυχος 47 χρονος ο οποίος ήταν οδηγός ταξί ταξίδεψε στη Συρία ως εθελοντής νοσοκόμος και άφησε πίσω του γυναίκα και δύο παιδιά.

Ο γαμπρός του μιλώντας στο Euronews μίλησε για έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, που το κύριο μέλημα της ζωής του ήταν να προσφέρει.

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τώρα να αποκεφαλίσει τον Αμερικανό εθελοντή Πίτερ Κάσιγκ τον οποίο κρατά όμηρο ενώ οι γονείς του σε μία ύστατη προσπάθεια να τον σώσουν δημοσιοποίησαν βίντεο με έκκληση προς τους απαγωγείς τους να τον απελευθερώσουν.

Το Ισλαμικό κράτος μέχρι στιγμής έχει αποκεφαλίσει τέσσερις άνδρες από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Δείτε το ρεπορτάζ του Euronews:

Σχετικά άρθρα