Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο: Αυτοκίνητο σπέρνει τον τρόμο (βίντεο)

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο: Αυτοκίνητο σπέρνει τον τρόμο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, Βίντεο, Εντ Σάλιβαν, Κέβιν Καρ, Λευκός Οίκος, Μπάρακ Ομπάμα, Ομάρ Γκονζάλες, Τζέισον Σάφετζ, Φωτογραφίες,

Σε κατάσταση συναγερμού για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες τέθηκε ο Λευκός Οίκος από νέο επεισόδιο που σημειώθηκε στις 3μμ τοπική ώρα.

Ένας άνδρας έφτασε περπατώντας στην μία παό τις πύλες του Λευκού Οίκου και μετά από λίγη ώρα πήγε και άφησε το αυτοκίνητό του μπροστά σε άλλη πύλη.

Όταν οι άνδρες ασφαλείας του ζήτησαν να απομακρυνθεί αυτός αρνήθηκε και στην συνέχεια συνελήφθη.

“Ειδικοί πυροτεχνουργοί εξέτασαν το αυτοκίνητο μήπως ήταν παγιδευμένο” ανακοίνωσε ο Εντ Σάλιβαν εκπρόσωπος της ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

Ο άνδρας που συνελήφθη ονομάζεται Κέβιν Καρ και είναι από το Σαμόνγκ του Νιου Τζέρσι και το αυτοκίνητο, ένα τετράθυρο σεντάν έφερε πινακίδες της πολιτείας αυτής.

Νωρίτερα συναγερμός είχε σημάνει στον Λευκό Οίκο όταν ένας άγνωστος πήδηξε τον φράκτη και κατάφερε να φτάσει μέχρι την κεντρική είσοδο.

Αμέσως διατάχθηκε εκκένωση του κτιρίου ωστόσο σύμφωνα με πηγές των μυστικών υπηρεσιών ο Μπάρακ Ομπάμα είχε φύγει λίγα λεπτά νωρίτερα πριν το επεισόδιο.

Πρόκειται για τον 42χρονο Ομάρ Γκονζάλες από το Τέξας που αμέσως μετά την σύλληψή του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Μετά και το δεύτερο επεισόδιο ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζέισον Σάφετζ δήλωσε ότι σε αντίστοιχα επεισόδεια θα πρέπει οι φρουροί να πυροβολούν αμέσως.

Σχετικά άρθρα