Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντέιβιντ Κάμερον: Θα καταστρέψουμε ολοκληρωτικά το Ισλαμικό Κράτος

Ντέιβιντ Κάμερον: Θα καταστρέψουμε ολοκληρωτικά το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιβιντ Κάμερον, Ντέιβιντ Χέινς, Τζιχαντιστές,

«Θα εντοπίσουμε τους υπευθύνους και θα τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη, όσος χρόνος και αν χρειαστεί. Οι ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει μια άμεση στρατιωτική επιχείρηση. Εμείς τις στηρίζουμε. Βρετανικά (καταδιωκτικά αεροσκάφη) Τορνέιντο και αεροσκάφη που θα αναλάβουν αναγνωριστικές αποστολές έχουν προσφέρει βοήθεια. Όμως δεν υπάρχει θέμα να αναπτύξουμε χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον την Κυριακή μετά την εκτέλεση του Βρετανού ομήρου Ντέιβιντ Χέινς.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις αυτές λίγο μετά τη λήξη της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων Cobra και μάλιστα επεσήμανε: «Δεν είναι μουσουλμάνοι, είναι τέρατα».

«Βήμα βήμα, θα τους αναχαιτίσουμε, θα τους εξαρθρώσουμε και τελικά θα καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος και ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει» τόνισε.

«Θα αντιδράσουμε με τρόπο ήρεμο, με ουσιώδη τρόπο, αλλά και με μία άκαμπτη αποφασιστικότητα. Δεν θα δράσουμε μεμονωμένα, θα εργαστούμε σε συνεργασία με τους συμμάχους μας, όχι μόνο στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, αλλά επίσης και στην περιοχή» υπογράμμισε ο Κάμερον.

Σχετικά άρθρα