Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Η απίστευτη προπαγάνδα με το παιδί – κύκλωπα

Ισλαμικό Κράτος: Η απίστευτη προπαγάνδα με το παιδί – κύκλωπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μουσουλμάνοι, Τζιχαντιστές,

Η φωτογραφία αυτή, με το παιδί – κύκλωπα, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τους λογαριασμούς των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, συνδέεται με πια απίστευτη προπαγάνδα για τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα.

Οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι το παιδί στην φωτογραφία είναι ο Masih ad-Dajjal, το αντίστοιχο του Διαβόλου στο Ισλάμ.

Όπως γράφουν, η γέννηση αυτού του παιδιού σήμανε την επιστροφή του Διαβόλου και υπογραμμίζουν ότι πιστοποιεί τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται.

Η φωτογραφία αυτή, όπως και άλλη μία φωτογραφία που ανεβάζουν στο διαδίκτυο, είναι εικόνες από παιδιά που γεννήθηκαν στην Βολιβία το 2008 και στην Ινδία το 2006.

Όμως αυτοί σημειώνουν ότι είναι ο Διάβολος των μουσουλμάνων που γεννήθηκε στο… Ισραήλ!

Τα παιδιά – κύκλωπες όμως των φωτογραφιών, γεννήθηκαν με μια σπάνια πάθηση που συνδέεται με χρήση ενός πειραματικού αντικαρκινικού φαρμάκου, του Cyclopamine.

“Μην σας κάνει εντύπωση. Ο σκληρός πυρήνας των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους πραγματικά πιστεύουν αυτά τα πράγματα” σημειώνει ο Αϊμέν Τζουάνταλ Ταμίνι, αναλυτής στο αμερικανικό think tank, Middle East Forum.

Σχετικά άρθρα