Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικός αποκάλεσε “λυσσασμένα σκυλιά” τους διαδηλωτές

Αστυνομικός αποκάλεσε “λυσσασμένα σκυλιά” τους διαδηλωτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικλ Μπράουν, Μιζούρι, Φέργκιουσον,

Ένας αστυνομικός της πολιτείας του Μιζούρι στις ΗΠΑ αποκάλεσε “λυσσασμένα σκυλιά” τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για το θάνατο του 18χρονου Μάικλ Μπράουν από αστυνομικά πυρά στο Φέργκιουσον.

Ο Μάικλ Πέιπερτ υπηρετούσε από το 2008 στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ και απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του αφού ανάρτησε το εν λόγω σχόλιο στη σελίδα του στο Facebook.

«Έχω βαρεθεί με αυτούς τους διαδηλωτές. Είστε ένα βάρος για την κοινωνία και μια μάστιγα για την περιοχή αυτή», έγραψε και προσέθεσε ότι «αυτοί οι διαδηλωτές θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί την πρώτη νύχτα σαν λυσσασμένα σκυλιά».

«Που είναι οι μουσουλμάνοι που έχουν ένα σακίδιο στην πλάτη όταν τους χρειαζόμαστε», διερωτήθηκε, αναφερόμενος στο δράστη της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Πρόκειται για τον δεύτερο αστυνομικό της περιοχής του Σεντ Λούις που υπάγεται το Φέργκιουσον ο οποίος απομακρύνεται από τα καθήκοντα του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο πλαίσιο των διαδηλώσεων.

«Η υπόθεση αυτή λαμβάνεται υπόψη πολύ σοβαρά και μια εσωτερική έρευνα σε βάθος θα διεξαχθεί», ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ.

Σχετικά άρθρα