Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομπάμα: Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας

Ομπάμα: Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Μπάρακ Ομπάμα, Συρία, Τζέιμς Φόλεϊ, Τζιχαντιστές,

Με πολύ σοβαρό και αποφασιστικό ύφος ο Μπάρακ Ομπάμα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Ισλαμικού Κράτους λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο που καταγράφει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley.

«Πρέπει να ξεριζώσουμε αυτόν τον καρκίνο από τη Μέση Ανατολή. Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας τον 21ο αιώνα» τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος σε μήνυμά του που μεταδόθηκε σε εθνικό δίκτυο.

«Το Ισλαμικό Κράτος έχει επιδοθεί σε φρικτές πράξεις δειλίας, ενάντια τόσο σε μουσουλμάνους, σιίτες και σουνίτες, όσο και σε Χριστιανούς και μειονότητες. Βασανίζει και βιάζει ασταμάτητα, και» υπογράμμισε ο Μπάρακ Ομπάμα κατηγορώντας το Ισλαμικό Κράτος για γενοκτονία των λαών της Μέσης Ανατολής.

«Ειδικά ο λαός της Συρίας αξίζει να ζει χωρίς το φόβο είτε ενός τυράννου, είτε των τρομοκρατών» είπε ο Μπάρακ Ομπάμα δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ο στόχος των επόμενων επιθέσεων του αμερικανικού στρατού μπορεί να είναι και μέσα στο έδαφος της Συρίας.

Τέλος αφού συλληπήθηκε την οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου είπε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της φρικτής δολοφονίας θα πληρώσουν για το έγκλημα που διέπραξαν.

Σχετικά άρθρα