Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραματικές ιστορίες Χριστιανών: Οι τζιχαντιστές βίαζαν, βασάνιζαν και σκότωναν

Δραματικές ιστορίες Χριστιανών: Οι τζιχαντιστές βίαζαν, βασάνιζαν και σκότωναν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γιαζίντι, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Όλοι οι Χριστιανοί κάτοικοι που ζούσαν ειρηνικά στην πόλη Καρακός μεταφέρουν τις δραματικές ιστορίες που έζησαν στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους όταν κατέλαβαν την πόλη τους.

Οι “τυχεροί” που κατάφεραν να αποδράσουν έστω και την τελευταία τώρα έχουν βρει καταφύγιο στο αρχαίο μοναστήρι της Παρθένου Μαρίας στο βόρειο Ιράκ.

Η Flora Anwar ακόμη δεν πιστεύει ότι κατάφερε να επιζήσει.

Επί 24 ώρες ήταν στα χέρια των τζιχαντιστών.

“Μας έβαλαν σε ένα δωμάτιο και μας έψαξαν από την κορυφή ως τα νύχια. Στην αρχή μας επιτηρούσαν άνδρες που ήταν καλυμμένοι με μαύρη στολή και φαινόντουσαν μόνο τα μάτια τους. Στην συνέχεια ήρθαν 2 γυναίκες.
Αυτές ήταν χειρότερες από τους άνδρες. Ήταν πολύ σκληρές, βάρβαρες” θυμάται η Flora Anwar.

Όπως λέει δεν ξεχάσει την γυναίκα που κατάφερε να σωθεί αλλά έκλαιγε σε όλη την διαδρομή μέχρι το μοναστήρι γιατί οι τζιχαντιστές είχαν πάρει τα ανήλικα κορίτσια της και τα βίαζαν και τα χτυπούσαν. Και όταν αυτά αντέδρασαν τις δολοφόνησαν πριν προλάβει να τις δει ξανά.

Η Zikra Nimat ήταν πιο τυχερή αφού δεν έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών αφού ο άνδρας της πήρε όλη την οικογένεια και έφυγαν από την πόλη πριν μπουν οι τζιχαντιστές.

Όμως κλαίει γιατί όλοι οι γείτονες και οι φίλοι τους έπεσαν νεκροί.

Σχετικά άρθρα